yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Binaların gestaltsına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi müstelzim en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın Kapısı bel kemiği amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın anında da kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının elbette açıldığını açıklamak gerekir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın anında insanların emin Yangın Merdiveni Kapısı bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın bapsı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Bu baplar üs olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olmak üzere iki gruba ayrılır.

Özellikle duygulu ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri yüz kapılar mazarrat görmez.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page